Mahle Aparat schimb ulei cv transmisie automată ATX 180

Cod Produs: MAHLE Fluid PRO ATX 180 Ai nevoie de ajutor? 0732904952 / 0730711884
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Aparat schimb ulei cv transmisie automată ATX 180 Pentru profeionisti :
Noul dispozitiv MAHLE Profesional dedicat schimbului eficient de ulei al cutiilor de viteze cu transmisie automata
Schimburile de ulei la cutiile de viteze cu transmisiile automată sunt o adevarata dovada de profesionalizm cu noul MAHLE Fluid PRO ATX 180 la care clientii nu vor intarzia sa apara,exact cum stau in coada la un medic ce opereaza cu ultima tehnologie in domeniu. Serviciu ecologic, economic și eficient pentru autoturisme și autoutilitare, bazat pe principiul E³ Stuttgart, 11 martie 2020 - În ultimii cinci ani, producția mondială de vehicule cu transmisii automate a crescut cu aproximativ 50 la sută.
Odată cu răspândirea din ce în ce mai mare, Service-urile ce au capacitatea de a efectua revizii pentru cutiile de viteze cu transmisie automata devin tot mai importante si aglomerate.
Multe dintre atelierele de mecanica sau transformat in service-uri ce fac doar revizii la cutiile de viteze automate tinand cont ca, cerinta a devine din ce in ce mai mare si nu se va stagna in curand .
Cu ATX 180, MAHLE oferă acum atelierelor 2 noi modele profesionale ATX FluidPRO® un aparat ATF scimb ulei cutii viteze automate ( entry level ) si al 2-lea, Aparat schimb ulei cutie automata este ATX 180 Gama de top FULL automat de la MAHLE
La fel ca si toate componentele din vehicul uleiul isi pierde proprietatile in timp,
„Iar clientii devin din ce in ce mai precauti si exigenti stiind ca dacă vor efectua schimburile de ulei la cutia de viteze automata în mod regulat, se vor bucura să conduca o masina cu transmisie automată mai mult timp fara probleme”, spune Olaf Henning, membru al Comitetului Executiv al Grupului MAHLE "
Cu noul ATX 180, oferim atelierelor un serviciu rapid, rentabil și precis pentru transmisii automate pe autoturisme și autoutilitare."
Cu noile modele FluidPRO®, atelierele pot efectua schimbul de ulei pe baza principiului E³ de la MAHLE: ecologic, economic și eficient. „Zero Cross” garantează puritatea la schimbarea tipurilor de ulei „
Cu conceptul„ Zero Cross ”, care este solicitat de majoritatea producătorilor de vehicule s-a dovedit deja cu ATX-ul 180 si ATX 150 că : Au un concept unic atunci când vine vorba de curățenie la schimbarea tipului de ulei pentru angrenaje”, subliniază Olaf Henning.
Tipurile de ulei sunt schimbate folosind containere de ulei ușor de inlocuit.
Datorită unui circuit hidraulic special dezvoltat împreună cu software-ul, MAHLE va garanteaza ca nici un client care va pasi pragul atelierului dvs nu va pleca nemultumit.
Totul pentru schimb ulei de transmisie automată dintr-o singură sursă MAHLE și-a extins recent gama de filtre de ulei prin numeroase alte referințe de filtre pentru transmisii automate. Filtrele de ulei ale angrenajului îndepărtează abraziunea de pe angrenaj și o protejează eficient de daune.
În combinație cu dispozitivele de service ATX 180 și ATX 150, MAHLE oferă un serviciu complet de dintr-o singură sursă.
Despre MAHLE MAHLE este un lider in dezvoltarea internațională și furnizor de piese originale pentru producatorii din industria auto și un pionier pentru mobilitatea de mâine.
Portofoliul de produse acoperă toate aspectele importante legate de tehnologia miscarii și tehnologia de climatizare - motoare cu ardere internă, precum și pentru electromobile.
În 2017, grupul a generat vânzări de aproximativ 12,8 miliarde de euro cu aproximativ 78.000 de angajați și este reprezentat cu 170 de locații de producție din peste 30 de țări.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!